Disclaimer

Disclaimer voor dekoffiegroothandel.nl

            1.         Inhoud van de website: De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld. Echter, dekoffiegroothandel.nl kan niet garanderen dat alle informatie op de website altijd actueel, compleet en/of correct is. De informatie kan te allen tijde worden gewijzigd en de veranderingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

            2.         Aansprakelijkheid: dekoffiegroothandel.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de website of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie.

            3.         Intellectuele eigendomsrechten: Alle inhoud, waaronder teksten, foto’s, graphics, logo’s, en andere visuele content op deze site is eigendom van dekoffiegroothandel.nl en wordt beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Niets van deze site mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dekoffiegroothandel.nl.

            4.         Externe links: Deze website kan links bevatten naar externe websites. dekoffiegroothandel.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het beleid van deze websites.

            5.         Wijzigingen: dekoffiegroothandel.nl behoudt zich het recht voor om deze disclaimer op elk moment te wijzigen. Het is aanbevolen om regelmatig deze disclaimer te raadplegen.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Chat openen
1
Hallo
Kunnen we je helpen?